Wijndegustatie

Ruim 6 jaar geleden zijn we een nieuwe traditie begonnen. Elk schooljaar kunnen jullie als ouders genieten van een ontspannen avondje uit in onze school tijdens onze wijndegustatie. Je kan er van de heerlijkste wijnen proeven tijdens een leuke babbel en knabbel. Je maakt er kennis met de leerkrachten, ouders van de leeftijdsgenootjes van jullie kinderen en de leden van de ouderraad.

De wijnen die jullie bevallen, kunnen jullie op de avond zelf bestellen. Wie er niet kan bij zijn op de degustatie, kan ook bestellen. Maar laat mij jullie een geheim vertellen : er valt altijd iets extra te krijgen op zo’n degustatieavond.

Wie bestelt, kan zijn wijnen ophalen op de woensdag voor de herfstvakantie tijdens het oudercontact in het lager en het openklas moment bij de kleuters. De dag voordien, nl. op de dinsdag worden alle bestellingen klaargezet.

Deze actie is voor ons heel belangrijk, want met de verkoop komt er wat geld in het laadje. Dit geld gebruiken we dan om projecten te steunen t.v.v onze kinderen.

 

 

GDPR